Idræt om dagen Skovlund Ansager

Lærkevej 16, 6823 Ansager - CVR. Nr. 41508833


Opstarten er desværre blevet udskudt pga. yderlige restriktioner.

TILMELDING HER...!


 


Glimt fra torsdag den 5. nov. 2020


Gør det nemt for dig selv, og vi undgår at røre ved kontanter som kan være en potientel corona smittekilde.

Køb og betal din kaffebillet på forhånd til kr. 100,- , det dække for 7 gang kaffe og brød til Idræt om dagen. Vi udlevere kortet til dig næste gang du kommer i hallen til "Idræt om dagen" - udvalget tjekker daglig om der er kommet indbetalinger, og gør kortene klar.

Så slipper du helt fri for at have penge med til vore samlinger, du skal blot forbi og få et x på kortet.

Du kan købe kaffebilletten online her, eller betalt blot med Mobilpay til nr. 281824 skriv i tekstfelt "Kaffe"


 


Idræt om dagen tager højde for Coronaen, du skal bruge mundbind i Skovlund Ansager hallen indtil du er i den Zone du skal være, under aktivitet skal du ikke bruge mundbind.Opret dig som bruger til: Idræt om dagen.

Idræt om dagen har fået nyt medlemssystem, hvilket betyder alle foreningensmedlemmer, hjælpere, udvalgs- & bestyrelsesmedlemmer skal registreres i sysetmet.
Klik på opretningsknappen  (til højre) og få dig oprettet i foreningens  medlemssystem - du vil herefter modtage en mail på den mailadresse du har indtastet i dit log inn.
Log dig ind med det samme, og ændre så din adgangskode til noget du kan huske eller til én du i forvejen bruger, så kan du vælge den aktivitet du ønsker at deltage i, samt betale dit kontingent online med mobilepay eller dit betalingskort som du skal indlæse i systemet.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk