Idræt om dagen Skovlund Ansager

Lærkevej 16, 6823 Ansager - CVR. Nr. 41508833

Nye Sangbøger Til Idræt Om Dagen! fra DGI Foreningspulje

Bestyrelsen er glade for at meddele, at Idræt om Dagen Skovlund Ansager har modtaget en flot donation på kr. 16.000 fra DGI Foreningspulje. Disse midler vil blive anvendt til køb af 80 spritnye DGI-sangbøger til vores forening.

Tidligere har vi anvendt nogle ældre sangbøger, som vi har fået fra en anden opløst forening, og vores beholdning var desværre begrænset. Det har været et længe næret ønske fra vores medlemmer at få nye sangbøger, og derfor ansøgte forenings bestyrelse om støtte fra DGI Foreningspulje.

De nye sangbøger vil få en prominent plads i Skovlund Ansager Hallen Det glæder os også at kunne tilbyde sangbøgerne til brug for andre, der afholder møder eller arrangementer i hallen og har brug for at synge et par sange.

Bestyrelsen er taknemlig for muligheden for at imødekomme endnu et stort ønske fra vores medlemmer og ser frem til at se de nye sangbøger blive taget i brug!


Fantastisk Nyhed fra Velux Fonden! 

Velux Fonden har flot doneret kr. 16.000 til 'Idræt om Dagen Skovlund Ansager'!

Foreningens mange medlemmer manglede terapi-måtter til brug ved Kirstens formiddags gymnastik opvarmning. Takket være bestyrelsens ansøgning, har foreningen nu købt 50 nye måtter samt to vogne til opbevaring.

Bestyrelsen er meget taknemmelige for støtten, der gør en stor forskel for vores forening. Måtterne bruges allerede flittigt hver torsdag i hallen ved vores aktiviteter. Tak, Velux Fonden, for at gøre det muligt!